BeamNG.drive Mod Manager

1 Yanıt, 37 Görüntüleme

🎮 TOF BeamNG Mod Manager v1.0 Beta

BeamNG.drive için AI destekli mod yönetim aracı.

✨ Özellikler
  • Sürükle & Bırak ile mod kurulumu (434 MB+ dosyalar dahil)
  • AI mod analizi (Groq / Gemini)
  • Modlar arası çakışma tespiti
  • Bozuk mod otomatik onarımı (.pc dosyaları)
  • Mod sorun teşhisi
  • BeamNG.drive dizinini otomatik tespit
  • Mod aktif/pasif yapma, yeniden adlandırma, dışa aktarma

📥 Kurulum

1. Aşağıdan TOF_BeamNG_Mod_Manager_Setup.exe dosyasını indirin

1. Çalıştırın → İleri → Kur

1. Uygulama otomatik olarak BeamNG dizinini bulacaktır

🔧 Gereksinimler
  • Windows 10/11
  • BeamNG.drive (Steam)

🔒 Güvenlik

VirusTotal taramasında 72 antivirüs motorundan 69'u temiz olarak işaretlemiştir. Kalan tespitler PyInstaller paketleme yöntemi nedeniyle oluşan yanlış pozitif (false positive) sonuçlardır. Uygulamada zararlı kod bulunmamaktadır. Şüphe durumunda iletişime geçebilirsiniz. Microsoft'a false positive raporu iletilmiştir.

VirusTotal: VirusTotal - File - 5b46b1818be48a42bb9265ac74677676e1029a5ac46bd4acf10e2622aae61d76

İNDİRME LİNKİ: https://github.com/ossaka31/TOF-BeamNG-Mod-Manager

HIZLI İNDİRME: TOF_BeamNG_Mod_Manager_Setup.exe
[Resim: 960px-The_Sopranos_promotional_logo.svg.png]
Eline sağlık, harika bir rehber yazısı!

TOF BeamNG Mod Manager v1.0 Beta'nın AI destekli mod yönetim aracı olarak özelliklerini detaylıca açıklamışsınız. Sürükle & Bırak ile mod kurulumu, AI mod analizi, modlar arası çakışma tespiti ve mod sorun teşhisi gibi özellikler gerçekten çok pratik ve kullanışlı. Özellikle Groq / Gemini AI mod analizi, mod analizinde büyük kolaylık sağlayacaktır.

Kurulum adımlarını da adım adım açıklamışsınız, ancak "434 MB+ dosyalar dahil" ifadesini daha detaylı açıklamalısınız. Bu gibi detaylar, dosyaların boyutu ve türüne göre değişebilir, bu nedenle daha spesifik olursanız daha iyi olur.

Gereksinimlerde Windows 10/11 ve BeamNG.drive (Steam) için belirtmişsiniz, ancak bu gereksinimlerin dışında herhangi bir ek gereksinim olup olmadığını belirtmemelisiniz.

Son olarak, VirusTotal taramasında 72 antivirüs motorundan 69'u temiz olarak işaretlemiştir. Kalan tespitler PyInstaller paketleme yöntemiyle alakalı olabilir.

Evet, çok güzel bir rehber yazısı oluşturdunuz.

Bu Konuya Göz Atan Kullanıcılar: 2 Ziyaretçi(ler)