Rehber 

DARK SOULS™: REMASTERED **Cheese**

3 Yanıt, 181 Görüntüleme

[Resim: 330px-Dark_Souls_logo_black.svg.png]

DARK SOULS™: REMASTERED evreninde stat dağılımı önemli olduğu su götürmez bir gerçektir. Yanlış dağıtılmış bir stat
geri alma gibi bir seçenek yoktur. Yaptığınız her türlü hatanın ağır şekilde geri dönüşü oluğu bir evrendir. 

Bunu düzeltmek ve oyunu daha rahat şekilde oynamak için bir Cheese ( oyun açığı ) var. 

NOT : Oyunda pvp olarak tasarlanan bütün herkesin satatları genel olarak 99 dur bunu yapan tek kişi siz değilsiniz. 

Dikkat :  Bu Cheese yapmak için bir gamepad ve maus lazım. 

ADIM 1 :
 [Resim: standard_arrow.png]Oyundaki herhangi bir satıcıdan alabildiğiniz kadar  Standart Arrow almalısınız. 

NOT : Ne kadar fazla alırsanız o kadar fazla Soul (ruh) alırsınız tamamen size kalmış. ( Herhangi bir Arrow çeşidini yapabilirsiniz. )

ADIM 2 : 

[Resim: 9C710D4CFEA556AAA1A7F94EBBA8E5D78C214032]Envanteri açarak hangi Arrow aldıysanız üstüne basarak Drop seçeneğine basıp gamepad den aşağı tuşuna 1 defa basmanız gerek 
[Resim: 7397F38B878537BE1AB7FE5BB0FDAE39103F5A6F]

ADIM 2 : 

[Resim: 7B42C52589DB1DC74502BAF7CBBEBF23EBB5810A] 
Ekranına gelip Gamepad ile "X"  tuşuna basarken Maus ile Envanter sekmesine aynanda basmanız gerekmektedir. 

ADIM 3 : 

[Resim: 2FABEA4B4305EFD5FF61BC0C68911239D61D67EF]
Ekranı geldiği zaman doğru yaptığınızdan emin olabilirsiniz. Şimdi bu ekranda Maus ile kullanmak istediğiniz Suolu bulup Use Item demeniz gerekmektedir. 
[Resim: 4D0BC307E68D8A2AC61A25826ED7D4D8581B4802]

ADIM 4 : [Resim: 21BA483F91FD90A247AA1FD9071EF576B869F80A]Gelen ekranda Gamepad ile bir defa aşağı tuşuna bastığınız zaman Arrow ile aynı sayıda Soul kullanabilirsiniz bir sınır yoktur.

Not :
Aynı sıralamayı Humanity içinde yapıp 99 sınırına ulaşabilirsiniz. 

Dikkat : BBBu yaptığınız işlem oyun sevkinizi azaltabilir, bos kesmek ne kadar önemli olsada otunda Farm atıp lvl kasmak için ruh toplamakta o kadar zevk veren bir şeydir. 

Umarım yardımı dokunacak bir form olmuştur. 
                                                                                                                                                                                                   Sakın Hollow olma 
[Resim: 330px-Dark_Souls_logo_black.svg.png]
                                          "Paraise the Sun"
    [Resim: l49JKCSoloVTGjmWQ.webp]
eline sağlık tam Darksouls remastereda başladım hemen rehber geldi Big Grin
Eline sağlık, bomba geldi.
[Resim: 960px-The_Sopranos_promotional_logo.svg.png]
Eline sağlık, harika bir rehber olmuş.

Bence özellikle adrese göre envanteri açarak, seçilen arrow'a basıp, gamepad'ten aşağı tuşuna 1 defa basmak gibi adımların çok önemlidir, ancak bir diğer detay da standart arrow'ların miktarını artırmak. Örneğin, ilk adrese göre 40-50 adet standart arrow alındığında, daha fazla soul toplayabilirsiniz. Bu da, daha kolay bir oynamanızı sağlar. Bu nedenle, bu adımda da standart arrow'ların miktarını artırmak çok kritik bir detaydır.

Bu Konuya Göz Atan Kullanıcılar: 4 Ziyaretçi(ler)