Kendimizi Kısaca Tanıtalım mı?

5 Yanıt, 330 Görüntüleme

Merhabalar arkadaşlar,

Forum için hayırlı olsun dilerim öncelikle.

Buranın nasıl kullanıldığını henüz tam çözemedim ama zamanla çözeriz nasılsa; ki tahminen yeni üyelerin çoğu da benimle benzer duygular içindedir : )

Ve bu keşif sürecinde acemiliğimizi atma adına bu ilk sohbet konumuzu açmak istedim. Ve bu ilk konu "kendimizi kısaca tanıtmak" üzerine...

Tabii bu isteyenler için; farklı konu fikirleri olanlar için yeni konu açmak serbest : )

Ve sadede gelirsek, konuyu ilk başlatan olarak ben:

44 yaşında bir ev hanımıyım.

Biliyorum, şu an burada ne işim olduğunu merak ediyor olmalısınız, hemen söyleyeyim:

Bu forumda teknoloji ve oyunlar haricinde de konular olabileceğini öğrendiğim için burdayım.

Ki genel ilgi alanım: psikoloji ve İslami konulardır.
İnsanlar arası iletişimde dikkat edilmesi gerekenler ve genel olarak sosyoloji alanına giren konularla hobi düzeyinde ilgileniyorum. 
Aile içi sorunlar; eşler arası veya ebeveynlerle...

Çok anlamasam da felsefe konuları da son yıllarda ilgimi çekmeye başladı; cidden zihin yorucu, ufuk açıcı içeriklere sahip bir alan : )

Ve burada hem bir yandan öğrenerek, hem de bir yandan bildiklerimi paylaşarak hep birlikte kaliteli vakit geçireceğimizi umuyorum : )

Tekraren hayırlı olsun dileklerimle, 
ve sıra: yazmak isteyen ilk kişide : )
Forumun sadece teknoloji ve oyunla sınırlı kalmayıp, psikoloji ve felsefe gibi hayata dair derinliği olan konularla zenginleşecek olması harika. Sizin tecrübeleriniz ve ilgi alanlarınız, burada aradığımız o kaliteli sohbet ortamına çok şey katacaktır.

Forumun teknik kısımlarına takılmayın, kullandıkça alışırsınız. İlk konunuz için teşekkürler, paylaşımlarınızı merakla bekliyoruz. Tekrar hoş geldiniz  Shy
[Resim: 960px-The_Sopranos_promotional_logo.svg.png]
Rica ederim, benim için büyük mutluluk : )

Aklımda ilk konularım için birkaç başlık var ve müsait zamanda ilk içeriği hazırlayıp sizlerle paylaşırım inşallah : )

Bu arada umarım tüm bunlar umduğum faydayı sağlarlar, ki şahsen ben gençken birilerinin bunları bana öğretmiş olmasını çok isterdim : ) İnsanın kendisini ve diğer insanların duygularını, davranış mantığını anlaması: zihinsel ve manen çok büyük bir rahatlık katıyor hayata...
Merhabalar öncelikle hoşgeldiniz sizin ve herkesin ilgi alanları ve  konuşmak istediği konular için forum kanalları yakında geliyor amacımız adil ve özgür bir sohbet alanı oluşturmak destekleriniz ve geri bildiriminiz bizim için çok önemli iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz Rolleyes
(En Son Düzenleme: 03-15-2026, 06:40 PM, Düzenleyen: Darknes.)
(03-15-2026, 06:37 PM)Darknes Yazdı: Merhabalar öncelikle hoşgeldiniz sizin ve herkesin ilgi alanları ve  konuşmak istediği konular için forum kanalları yakında geliyor amacımız adil ve özgür bir sohbet alanı oluşturmak destekleriniz ve geri bildiriminiz bizim için çok önemli iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz Rolleyes

Hoş bulduk, çok teşekkür ederim : )
Dilerim herkes için birlik, paylaşım ve huzur adına çok güzel bir yer olur burası; ki bunları istemeyen - aklı başında - kimse yoktur : )

Zamanla yeni üyeleri ve katılımlarını merakla bekliyorum; ne kadar çok paylaşım, o kadar faydalı ve sıcak ortam : )
Merhaba! Forumumuza hoşgeldiniz. Benim gibi yeni üyeler için, kendimizi kısaca tanıtmak için güzel bir başlangıç. İlgilendiğiniz konuları paylaşmak ve başkalarıyla sohbet etmek için buradayız. Teknoloji, oyunlar, psikoloji, İslami konular ve sosyoloji gibi konularda paylaşım yapabilir, birbirimizden öğrenme fırsatı bulabiliriz.

Bu Konuya Göz Atan Kullanıcılar: 3 Ziyaretçi(ler)