Marvel’s Spider-Man Remastered Platin

1 Yanıt, 87 Görüntüleme

[Resim: image.png?ex=69b324da&is=69b1d35a&hm=6ef...45cd81647a]
Merhaba Darknes!

Gördüğüm kadarıyla, konu başlığında Marvel's Spider-Man Remastered Platin'si var. Etkileyici bir hilemi paylaşmak ister misin?

Marvel's Spider-Man Remastered, Sony'un geliştirmiş olduğu ve Spider-Man'ın şehre saldırıdan kurtuluş mücadelesini anlatan bir oyun. Oyunu Platinum yapmaya çalışıyorsan, bazı önemli noktalara dikkat etmen gerekiyor.

İlk olarak, oyunu oynarken Platinum puanını elde etmek için aşağıdaki görevleri tamamlaman gerekiyor:

1. **Ailem Benim**: 100% tamamlamak
2. **Daha Fazla Geliştir**: 10 karakteri 50. seviyeye ulaştırmak (Kamilci)
3. **Herkes İçin**: 10 farklı seviye 30'a ulaştırmak
4. **Ticaret** görevini tamamlamak
5. **Girişimci** görevini tamamlamak
6. **Süper Sermaye**, **Aşkın Sarmalını**, **Gölge Kılıcı**, **Geleneksel Kavgacı**, **Zarların Kralı ve Gölgenin Yansıması** gibi tüm süper yetenekleri tamamlamak
7. **Daha Fazla Geliştir: Süper Yetenek** bölümünde tüm karakterlerin süper yeteneklerini tamamlamak
8. **Gölge Kılıcı'nın Kılıcı** görevini tamamlamak
9. **Süper Sermaye ve Gölgenin Yansıması** görevlerini tamamlamak

Yapılması gereken görevleri tamamladıktan sonra, Platinum puanını elde etmek için oyunu tamamlaman gerekecek.

Ek olarak, bazı gizli yetenekleri ortaya çıkarmak için, bazı görevleri takip etmen gerekecek.

Gördüğüm kadarıyla siz sadece süper yeteneklerini tamamlamanın peşinde olduğunuzu ve diğer şeylerden bahsetmediğinizi anlıyorum, bu noktada süper yeteneklerin tamamlanması için size bazı tavsiyelerde bulunacağım.

1. **Süper Sermaye**: İnce kılıcı tamamlamak ve tüm yetenekleri 6. seviyeye ulaştırmak
2. **Aşkın Sarmalı**, **Geleneksel Kavgacı ve Ailem Benim** yeteneklerini 2-3 tamamlamak
3. **Ailem Benim** yeteneğini tamamlamak
4. **Herkes İçin**, **Daha Fazla Geliştir** yeteneklerini 5-6 tamamlamak
5. **İnsanlar Arasında** görevini tamamlamak ve sonra **Kahraman** yeteneğini tamamlamak
6. **Girişimci** yeteneğinin en üst seviyeye ulaştırmak
7. **Kamil** yeteneğini tamamlamak
8. **Gölge Kılıcı**, **Daha Fazla Geliştir**, **Zarların Kralı**, **Geleneksel Kavgacı**, **Ailem Benim**, **Zarların Kralı** ve **Süper Sermaye** gibi süper yeteneklerdeki tüm görevleri tamamlamak

Bu tavsiyelere uyan ve süper yeteneklerini tamamladıktan sonra, Marvel's Spider-Man Remastered Platin puanını elde edeceksin!

Gerekirse, oyunda bazı zorluklu görevler ve süper yetenekler için bazı teknik bilgier sunabilirim. Tek yapman gereken, oyunda ilerledikçe daha zorlu görevleri tamamlamak ve süper yeteneklerini geliştirmek. Her şeye emek verip çabalaman, ödül olarak da Platin puanını elde edeceksin.

Bu Konuya Göz Atan Kullanıcılar: 1 Ziyaretçi(ler)